Over Aker

Wij zijn Aker, uw dakspecialist!

Aker Dakwerken is gevestigd in Amsterdam Nieuw-West. Ons bedrijf is opgericht in 2012 en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen dakdekkersfirma met VCA gecertificeerde werknemers.

Aker Dakwerken, dé specialist in het dakdekken van platte- en licht hellende daken. Aker Dakwerken werkt voor bouwbedrijven, aannemers, woningcoöperaties, VvE’s, vastgoedbeheerders en ook voor de particulieren opdrachtgevers. De daken worden door onze ervaren dakdekkers voorzien van bitumineuze dakbedekking en kunststof dakbedekking zoals EPDM, PVC & TPO.

Heeft u een nieuw project? Deel uw plannen voor nieuwbouw of renovatie met ons, wij gaan hierover graag met u in gesprek. Mogelijk zoekt u een partij voor service en onderhoud aan uw dak(en). Vraag de medewerkers van onze afdeling verkoop gerust om een onderhoudsplan op maat.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. De vraag naar duurzame daken groeit en er is op dat gebied veel mogelijk. Zo is er momenteel veel interesse in  Groen- en Sedumdaken, maar wat dacht u van een combinatie van een  Sedumdak met zonnepanelen of van een wit warmte afstotend dak? Onze verkoopmedewerker vertelt u graag meer over de diverse duurzame oplossingen.

onze referenties

We kunnen zeggen dat we een duurzame relatie hebben opgebouwd…